December 22, 2019

December 30, 2018

November 22, 2018

Please reload

Recente berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uitgelichte berichten

Top Kwaliteit en Top Bedrijfsvoering is mogelijk in de zorg - topper RKZ

November 8, 2017

In ons vorige blog hebben we geschreven over ziekenhuizen die de financiën goed op orde hebben. Maar dat is natuurlijk maar 1 kant van het verhaal. 

 

Kwaliteit van zorg is de tweede kant. En de AD top100 lijst voor ziekenhuizen is daar een indicator voor. https://www.ad.nl/redactie/ziekenhuistop100/2017/ziekenhuistop100.html

 

Foralda gaat altijd voor de beste Kwaliteit-Prijs. En als je dan dus de 2 lijsten aan elkaar verbindt dan kom je tot interessante conclusies. 

 

In die AD Top100 staan bij de eerste 10 ziekenhuizen er 4 die financieel zwak tot ronduit bedroevend scoren (tussen 20 en 50 plaatsen lager financieel dan kwalitatief). Dan kun je dus wel denken dat je kwaliteit hoog in het vaandel hebt maar je zou ook kunnen denken dat die ziekenhuizen binnenkort weer met het handje open staan bij de zorgverzekeraars omdat het geld op is. 

 

De echte toppers scoren dus top in zowel kwaliteit als financiën. Ziekenhuizen waarbij iedereen in de organisatie ervan overtuigd is dat je er als team samen voor moet gaan. Waarbij elke schakel even belangrijk is om de beste kwaliteit te leveren: directie, management, medewerkers, specialisten en zelfs ook leveranciers. 

 

RKZ is zo'n ziekenhuis. Dus dikke pluim voor de hele organisatie. Samen zorgen we ervoor dat we toonaangevend zijn in Nederland op zorggebied. 

 

Hoe past Foralda in dit plaatje.  

Als je de 11 beste ziekenhuizen ziet in de AD Top100, horen er eigenlijk 4 niet thuis wegens financieel zwak. Dan blijven er 7 over. In 3 van die 7 ziekenhuizen heeft Foralda een professionaliseringsproject uitgevoerd in de afgelopen jaren. 

Positieve correlatie heet dat toch????

 

In elk geval ook een dikke pluim voor ons team. Geweldig dat we hebben kunnen bijdragen aan het verbeteren van de gezondheidszorg in Nederland. Met gepaste trots kunnen we zeggen dat ook wij een Top Team hebben. 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2023 by Business Solutios. Proudly created with Wix.com

Locatie

Pieter Paul Rubensdreef 7

3920 Lommel 

Belgie

Telefonisch

Be: +32 495 510263

Nl: +31 629 422107