top of page

CEO 

Harald Callebert

 

Genieten van het leven, levensvreugde delen met anderen, kennis en kunde gebruiken om mensen te helpen.

 

Geboren in (°1972) in Achel (Limburg- België), Licentiaatdiploma Toegepaste Economische Wetenschappen aan KULeuven. Maar ook Senior van de Limburgse Gilde studentenclub en tijdens mijn studie gewerkt in cafe's, restaurants, hoogovenbouw en afbraak, autoverhuur, host en het organiseren van feesten. Toen al altijd in voor iets leuk en leerrijk. 

Sinds 1999 in de implementatie consultancy gerold. Deze sector is vooral interessant omdat de daad bij het woord wordt gevoegd. We werken door tot de beloofde resultaten worden bereikt.

Gedurende de afgelopen jaren heel veel projecten geleid waarbij ik heb geleerd dat cultuurverandering enkel kan bereikt worden indien de hele organisatie eraan wil meewerken. Dat start van de top naar de werkvloer maar ook andersom.

 

Het valt op dat elk bedrijf dezelfde doelstellingen nastreeft: de beste kwaliteit voor de beste prijs. Ondernemingen hebben alleen soms ondersteuning nodig bij het bereiken van die doelen.

 

Gedurende de jaren heb ik me verder verdiept in de motivatie van mederwerkers omdat daar de kracht van bedrijven ligt. 

 

Mijn gezin is mijn grootste drijfveer. Gelukkig getrouwd in 2007 met mijn fantastische vrouw Lotus en sinds eind 2008 is een klein manneke Julian ons gezin komen vervoegen. In september 2010 werd onze eerste dochter Guineviere geboren en in 2013 de tweede Lalique. 

 

De schaarse vrije dagen thuis is het genieten met mijn vrouw Lotus van een lekker etentje of een filmpje en daarnaast veel met de kindjes proberen leuke dingen te doen. Verder reis ik graag en probeer ik te sporten (squash, fitness) . Ik ben ook een grote autoliefhebber.

IMG_9279.HEIC
bottom of page