top of page

Foralda heeft een heel platte structuur met een CEO en direct daaraan gelinkt de project teams. 

 

De CEO is actief op projecten aanwezig.

 

De ambitie van Foralda is niet om de grootste te zijn maar wel de beste.  Om dat te bereiken hebben we over de jaren heen een netwerk opgebouwd van honderden consultants  in een buitenschil en een 30 tal consultants in de binnenschil. Alle consultants geloven in onze manier van werken en dragen die ook uit. 

Wij werken enkel met de beste consultants die er zijn. Toppers die creatieve oplossingen kunnen bedenken voor de uitdagingen die zich stellen. We stellen de CVs van onze teamleden ook zonder probleem ter beschikking. 

 

Specialisten in verandermanagement met een affiniteit voor heel veel verschillende vakgebieden. Allemaal met een heel verschillende achtergrond, van bedrijfsleiders, tot leraars, van de banksector over productiebedrijven tot overheidswezen. Ons netwerk van honderden consultants zorgt voor een buitengewone kennis en ervaring die we meenemen naar de volgende opdracht. 

 

Maar we proberen ook altijd onbevangen een project in te stappen. We gebruiken de kennis die al aanwezig is in uw organisatie en ontwikkelen die verder. 

 

Omdat het werk dat we doen persoonlijke invloed heeft op uw organisatie is dat ons werkterrein. We zijn aanwezig op de werkvloer en leiden door het goede voorbeeld te geven. 

bottom of page