top of page

Interim Management

Wanneer u tijdelijk hulp nodig heeft om een bedrijf, een bedrijfsonderdeel of een afdeling te leiden kunnen we u helpen. 

Ons team heeft zonder uitzondering een jarenlange ervaring met het oplossen van complexe organisatie vraagstukken

Kern van onze aanpak is het creëren van een positieve sfeer waarin verandering een uitdaging wordt anders dan een pijnlijk proces. 

Door het zoeken naar de sterktes in de organisatie en bij de medewerkers zorgen we ervoor dat iedereen wordt uitgenodigd om zijn bijdrage te leveren aan de nieuwe richting. 

Onze interim managers hebben ervaring in meerdere sectoren en binnen bedrijven in meerdere rollen. Door die verscheidenheid denken ze altijd "out of the box" . 

Onze generalisten zijn eigenlijk dan ook specialisten, niet in een bepaalde sector zoals gebruikelijk in de sector van de interim dienstverlening, maar in het realiseren van succesvolle trajecten. 

Een concreet voorbeeld daarvan is bij een zorginstelling waar we in 4 maanden tijd een virtueel failliet bedrijf terug volledig gezond hebben gekregen. De directieve autocratische leiding die er zat zorgde voor een heel slechte sfeer en verkeerde strategische beslissingen zorgde ervoor dat klanten wegbleven. Het opbouwen van een nieuwe sales en marketing strategie gekoppeld aan het optimaliseren aan de interne organisatie en werkprocessen zorgde voor de ommekeer. Maar belangrijker nog, het motiveren van het team, het zoeken naar de kracht van elke medewerker en het stimuleren van creatieve ideeën heeft ervoor gezorgd dat de organisatie duurzaam verder kon werken. 

 

 

bottom of page