top of page

Toekomstvisie voor Foralda

Foralda wil kwaliteitsvolle projecten afleveren waarbij de klanten door de jaren heen ons uithangbord zijn. 

 

Foralda heeft als ambitie om toonaangevend te zijn op het gebied van professionaliseringen van inkoopafdelingen en op het gebied van kwaliteit-productiviteitsprojecten. We hebben geen interne omzetdoelstellingen of sales targets, anders dan dat we steeds onze projecten volledig kunnen uitvoeren. 

 

Wij werken enkel met de beste consultants die er zijn. Toppers die creatieve oplossingen kunnen bedenken voor de uitdagingen die zich stellen. We stellen de CVs van onze teamleden ook zonder probleem ter beschikking. 

 

Specialisten in verandermanagement met een affiniteit voor heel veel verschillende vakgebieden. Allemaal met een heel verschillende achtergrond, van bedrijfsleiders, tot leraars, van de banksector over productiebedrijven tot overheidswezen. Ons netwerk van honderden consultants zorgt voor een buitengewone kennis en ervaring die we meenemen naar de volgende opdracht. 

 

Maar we proberen ook altijd onbevangen een project in te stappen. We gebruiken de kennis die al aanwezig is in uw organisatie en ontwikkelen die verder. 

 

Omdat het werk dat we doen persoonlijke invloed heeft op uw organisatie is dat ons werkterrein. We zijn aanwezig op de werkvloer en leiden door het goede voorbeeld te geven. 

bottom of page