December 22, 2019

December 30, 2018

November 22, 2018

Please reload

Recente berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uitgelichte berichten

"het bedrijfje" in de krant

October 25, 2017

Deze ochtend kregen we een artikel door van een regionaal dagblad waarin een interview staat met Jaap van den Heuvel, bestuurvoorzitter van het Rode Kruis Ziekenhuis. Het gaat oa over de inkoop van het RKZ. 

 

Foralda blijft zelf altijd graag achter de schermen en we zetten liever de medewerkers van de organisatie waar we werken in het zonlicht. 

 

Toch zijn we uitermate trots op dat "bedrijfje". Het is verfrissend te zien dat een vernieuwende werkwijze op gebied van inkoop werkt.

 

Dat het implementeren van een geïntegreerde aanpak voor inkoop waarbij gebruikers, specialisten, technici en inkoop betrokken worden, leidt tot een objectieve beoordeling van de kwaliteit waardoor "Chinese" producenten gewoon dezelfde kansen krijgen als de gevestigde orde. En die kwaliteit ook gewoon waarmaken.

 

Dat die consequente werkwijze waarbij je leveranciers en producenten ziet als partners leidt tot slimme oplossingen voor de lange termijn. Bewonderenswaardig. 

 

Het is goed te zien dat vernieuwers aandacht krijgen want dat verdienen ze !!!

 

Van uit onze kant in elk geval een groot compliment naar RKZ en ook Jaap van den Heuvel. Want je hebt een sterke directeur met visie nodig om succes the hebben. Iemand die de kracht ziet van het Team en elk individu binnen het team de kans geeft om te schijnen. 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2023 by Business Solutios. Proudly created with Wix.com

Locatie

Pieter Paul Rubensdreef 7

3920 Lommel 

Belgie

Telefonisch

Be: +32 495 510263

Nl: +31 629 422107