top of page

Respect tussen leveranciers, inkoop en ict

We worden in het bijgevoegde stukje bedankt door de winnende leverancier. Op zich niet zo raar, maar in het betreffende inkooptraject wil ik mijn respect tonen voor alle partijen.

Zetacom/Aruba was een bestaande leverancier maar heeft zich in het traject toch echt wel moeten laten zien. Immers, met geduchte con-collega's zoals Cisco, Fortinet en Ruckus als productleveranciers en Avit, Dearbytes, Telindus, Wentzo, CLB, Southern Hill, SB en Infotheek als positief gekwalificeerde dienstverleners waren er wel zeer goede alternatieven die ook echt een kans hebben gemaakt om het te halen. De verschillen waren heel klein.

Na een geweldige samenwerking tussen de ICT afdeling, Inkoop en de aanbieders is dit resultaat er uitgekomen.

Buiten de felicitaties voor de winnaar, wil ik ook graag alle partijen bedanken voor hun medewerking en input. Door al jullie hulp hebben we beter inzicht gekregen in de mogelijkheden, kwaliteit en commerciële kansen. Samen hebben we gekeken hoe we maximaal nut konden creëren. Daar hebben we allemaal voordeel van.

En we komen elkaar altijd weer tegen.

Wij zijn steeds bereidt tot het sparren bij andere trajecten en voor input indien jullie dat nodig hebben en we blijven een referentie voor jullie.

Veel succes, Harald

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page